V roce 2018 jsme vyběhali skvělých 114.958 Kč a pomohli jsme čtyřem statečným dětem a jejich rodinám: Filípkovi, Helence, Jáchymkovi a Viktorce.

A tohle jsou firmy, díky kterým jsme mohli našim během v roce 2018 pomáhat.
Klikni na logo, abys veděl, kdo tito úžasňáci jsou!

DĚKUJEME!
JSTE ÚŽASNÍ A SKVĚLÍ A JSME NA VÁS PYŠNÍ!!!

Eda Kožušník

Prostě běž! Běžecké on-line kurzy zdarma pro úplné začátečníky pod vedením Edy Kožušníka.

Určitě se podívej na Edův vlog o Adventním běhání TADY.
Eda podpořil svým během přes celou Evropu organizaci Světlo pro svět a pomáhá taky našim 4 dětem.

Edy blog najdeš TADY.

Plastisoltransfer s.r.o.

Potřebuješ nechat vyrobit reklamní nebo týmová trička? Nebo třeba vyšít něco na pracovní čepice, anebo potřebuješ vyrobit maturitní šerpy? Pak se seznam se společností Plastisoltransfer, která přesně tohle (a ještě mnohem více) zvládne rychle a kvalitně a ještě navíc s úsměvem.

Plastisoltransfer je firma, která umí vytisknout a vyšít téměř vše na co si vzpomeneš!

Více informací o firmě Plastisoltransfer hledej na jejich webu TADY.

Freshprint

Chceš nechat vytisknout fotku na hrníček, na puzzle nebo vytvořit speciální nástěnou tapetu? Pak je tu pro tebe společnost Freshprint, která přesně tohle (a ještě mnohem více) zvládne zcela hravě.

Freshprint je online tiskárna a výrobna reklam a její majitelé jsou také běžci.

Více informací o firmě Freshprint hledej na jejich webu TADY.

dapor s.r.o.

Společnost dapor se zaměřuje na poskytování daňového poradenství, na vedení účetnictví, daňové evidence a zpracování mzdové agendy.

Společnost byla založena v roce 2010 a mezi jejich klientelu patří zejména malé a střední společnosti a podnikatelé fyzické osoby.
V daporu se klade důraz zejména na osobní přístup k jednotlivým klientům, sledování aktuálního vývoje daňové a účetní legislativy a její využití v praxi.

Více informací o firmě dapor hledaj na jejich webu TADY.

Advanced Consulting, s.r.o.

Společnost Advanced Consulting, s.r.o. poskytuje služby v oblasti implementace, údržby a rozvoje podnikových řešení založených na platformě SAP.

Firma navrhuje řešení firemních procesů pro každou oblast podnikání a pomáhá zjednodušit komunikaci mezi zákazníky, dodavateli a odběrateli a na trhu je již od roku 2005.

Více informací o Advanced Consulting, s.r.o. hledej na jejich webu TADY.

Bohemian Hostels & Hotels (BoHo)

Bohemian Hostels & Hotels (BoHo) je síť hotelů a hostelů v Praze, Olomouci a v Ghaně.

V roce 1999 založil BoHo Mathias Schwender, student teology a milovník žonglování, starožitného nábytku a starobylých budov. Na začátku všeho bylo deset postelí a čtyří Angličani, které Mathias oslovil na Hlavním nádraží a nabídl jim ubytování. Tak vznikl teď už legendární hostel Sir Toby’s.

V současné chvíli BoHo tvoří síť boutique hotelů, stylových hostelů, pohodlných apartmánů, které si užívají spousty hostů každý den.

Více informací o BoHo hledej na jejich webu TADY.

Pepe’s Barbershop

Pepe’s Barbershop je klasické poctivé pánské holičství v nadčasovém industriálním pojetí.

Začátky Pepe’s Barbershop jdou až do 80tých let, kdy se do moravské kadeřnické rodiny narodil Pepe, kterého už od dětství fascinovaly vousy, břitvy, strojky a ostré nůžky. V únoru 2016 spatřil světlo světa Pepe’s Barbershop. Každý detail v salónu, od umyvadel až po věšák, je promyšlený a dělaný poctivě a s láskou.

Více informací o Pepe’s Barbershop hledej na jejich webu TADY.

Chceš se taky stát úžasňákem? Máš úžasňáka ve svém okolí, kterého bychom měli poznat, aby se k nám přidal?

Máš firmu, nebo víš o nějaké, která s námi podpoří přímou pomocí konkrétní rodiny v dalším ročníku Adventního běhání? Hurá, čím více peněz bude, tím více a častěji můžeme malým bojovníkům a jejich rodinám pomoci. TADY se nám prosím ozvi. Díky!