V roce 2020 jsme získali neskutečných 1.005.007 Kč a pomohli jsme čtyřem statečným dětem a jejich rodinám: Kubíkoví, Lindě, Madlence a Míše.

A tohle jsou některé z firem, díky kterým jsme mohli našim během v roce 2019 pomáhat.
Klikni na logo, abys veděl, kdo tito úžasňáci jsou!

DĚKUJEME!
JSTE ÚŽASNÍ A SKVĚLÍ A JSME NA VÁS PYŠNÍ!!!

AdZone

Kreativní, spolehlivá, efektivní a rychlá reklamní agentura. Našim klientům nabízíme komplexní služby, děláme svou práci s nadšením, trpělivostí a respektem. Budeme vás i vaše produkty hýčkat a vytvoříme jim přesně padnoucí kabát, ať již se jedná o logo, propagační materiál, nový web a mailing. Více informací o AdZone hledej na webu TADY.

Tandem

Jazyková škola se zaměřením na firemní kurzy angličtiny a němčiny v Praze a okolí. Pomáháme firmám a zaměstnancům k úspěchu na mezinárodních trzích.

Více informací o Tandem hledej na webu TADY.

Astella

Astella stomatologická péče – Provádíme profesionální, bezbolestnou a příjemnou péči o Vaše zuby. Moderní a uvolněné prostředí a individuální přístup.

Nejmodernějšími postupy odpovídajícími světovým trendům se snažíme dosáhnout nejlepších výsledků, ošetřovat efektivně, šetrně a bezbolestně . Klademe důraz na informovanost klienta. Specializujeme se i na zubní implantáty. Obavy stranou… Svěřte se do péče zubařů v zubní ordinaci Astella v Praze, posaďte se a uvolněte se, prosím. V naší zubní ordinaci Vám trpělivě a srozumitelně poskytneme všechny potřebné informace, vysvětlíme a nabídneme ten nejlepší postup léčby individuálně stanovený pro Vás. Jen dobře informovaný klient se může stát pacientem spokojeným. Přesvědčte se sami a staňte se i Vy spokojeným klientem naší zubní ordinace.

Více informací o Astella hledej na webu TADY.

Ratio

RATIO je obchodní firma, která ve své velkoobchodní prodejně v Praze 5 – Velkotržnici Lipencích nabízí kompletní sortiment potravinářského a drogistického zboží.

Našimi hlavními odběrateli jsou restaurace, penziony, maloobchodní prodejny, cukrárny, sezónní provozy a v poslední době hojně i rodinné nákupy.

Specializujeme se zejména na širokou nabídku alkoholických a nealkoholických nápojů, cukrovinek, konzervárenského zboží, kávy a čaje, papírové hygieny. V našem sortimentu samozřejmě nechybí ani mlékárenské a uzenářské produkty, suché plody, koření, suché směsi, lahůdky, bio potraviny, dia potraviny čerstvé ovoce a zelenina a kompletní sortiment drogerie pro maloobchod a gastro zařízení.

Více informací o Ratio hledej na webu TADY.

Process Solutions

Process Solutions poskytuje účetní a daňové služby na vysoké úrovni pro mezinárodní společnosti.

Více informací o Process Solutions hledej na webu TADY.

Happiness @ Work

Pomáháme budovat organizace,se spokojenými lidmi i skvělými výsledky.

Proč děláme to, co děláme?

Protože

  • nevidíme důvod, proč by se k sobě lidé měli chovat zásadně jinak v práci a jinak mimo ni
  • v práci trávíme nejvíce času hned po spánku, takže stojí za to, si to užívat a ne se trápit
  • pokud je člověk šťastný v práci, přenáší si tento pocit i mimo ni – domů, mezi sousedy, přátele
  • touha dosáhnout štěstí je přirozená všem lidem bez rozdílu

Jak fungujeme?

Snažíme se více spolupracovat než konkurovat. Více hledat flow a zájem těch, se kterými spolupracujeme než rozdávat příkazy a úkoly.

Inspirovali jsme se jednak předchozími zkušenostmi třeba z Inmite, jednak z firem, které navštěvujeme nebo jejichž lídry jsme měli jako hosty na našich konferencích a jednak také řadou knih – třeba Budoucnost organizací od Frederika Lalouxe.

Více informací o Happiness@Work hledej na webu TADY.

Lucie Glaister

Ruční výroba čokoládových bonbónů a lanýžů s desetiletou tradicí, delikatesy a vína Lucie Glaister.

 Lucie Glaister:

„Plním si sen a prohlubuji svou vášeň k poctivému jídlu. Navazuji na příběh, který se začal psát před 10 lety, kdy jsem v České republice začala vyrábět pralinky. Představuji vám řadu delikátních potravin a nápojů od českých malovýrobců, které spolu s mými pralinkami vytváří dokonalý jedlý dárek. Produkty mají jasný původ, mnohé jsou v bio kvalitě, bez aromat, barviv a konzervantů a společně s výrobci sdílíme stejnou nebo velmi podobnou filozofii a to, že žít, zpracovávat, vařit a konzumovat potraviny v harmonii s přírodou a ročním obdobím dělá člověka šťastnějším. Dobrou chuť!“

Více informací o Lucie Glaister hledej na webu TADY.

Pink power

Kvalitní sportovní značka pro sportovně založené dámy, které mají rády růžovou a zároveň nechtějí slevit z požadavků na design a kvalitu.

„U nás si vyberete vybavení v jakékoliv barvě, pokud to bude růžová.“

Více informací o Pink Power hledej na jejich webu TADY.

Eda Kožušník

Prostě běž! Běžecké on-line kurzy zdarma pro úplné začátečníky pod vedením Edy Kožušníka.

Určitě se podívej na Edův vlog o Adventním běhání TADY.
Eda podpořil svým během přes celou Evropu organizaci Světlo pro svět a pomáhá taky našim 4 dětem.

Edy blog najdeš TADY.

Plastisoltransfer s.r.o.

Potřebuješ nechat vyrobit reklamní nebo týmová trička? Nebo třeba vyšít něco na pracovní čepice, anebo potřebuješ vyrobit maturitní šerpy? Pak se seznam se společností Plastisoltransfer, která přesně tohle (a ještě mnohem více) zvládne rychle a kvalitně a ještě navíc s úsměvem.

Plastisoltransfer je firma, která umí vytisknout a vyšít téměř vše na co si vzpomeneš!

Více informací o firmě Plastisoltransfer hledej na jejich webu TADY.

Freshprint

Chceš nechat vytisknout fotku na hrníček, na puzzle nebo vytvořit speciální nástěnou tapetu? Pak je tu pro tebe společnost Freshprint, která přesně tohle (a ještě mnohem více) zvládne zcela hravě.

Freshprint je online tiskárna a výrobna reklam a její majitelé jsou také běžci.

Více informací o firmě Freshprint hledej na jejich webu TADY.

dapor s.r.o.

Společnost dapor se zaměřuje na poskytování daňového poradenství, na vedení účetnictví, daňové evidence a zpracování mzdové agendy.

Společnost byla založena v roce 2010 a mezi jejich klientelu patří zejména malé a střední společnosti a podnikatelé fyzické osoby.
V daporu se klade důraz zejména na osobní přístup k jednotlivým klientům, sledování aktuálního vývoje daňové a účetní legislativy a její využití v praxi.

Více informací o firmě dapor hledaj na jejich webu TADY.

Advanced Consulting, s.r.o.

Společnost Advanced Consulting, s.r.o. poskytuje služby v oblasti implementace, údržby a rozvoje podnikových řešení založených na platformě SAP.

Firma navrhuje řešení firemních procesů pro každou oblast podnikání a pomáhá zjednodušit komunikaci mezi zákazníky, dodavateli a odběrateli a na trhu je již od roku 2005.

Více informací o Advanced Consulting, s.r.o. hledej na jejich webu TADY.

Bohemian Hostels & Hotels (BoHo)

Bohemian Hostels & Hotels (BoHo) je síť hotelů a hostelů v Praze, Olomouci a v Ghaně.

V roce 1999 založil BoHo Mathias Schwender, student teology a milovník žonglování, starožitného nábytku a starobylých budov. Na začátku všeho bylo deset postelí a čtyří Angličani, které Mathias oslovil na Hlavním nádraží a nabídl jim ubytování. Tak vznikl teď už legendární hostel Sir Toby’s.

V současné chvíli BoHo tvoří síť boutique hotelů, stylových hostelů, pohodlných apartmánů, které si užívají spousty hostů každý den.

Více informací o BoHo hledej na jejich webu TADY.

Pepe’s Barbershop

Pepe’s Barbershop je klasické poctivé pánské holičství v nadčasovém industriálním pojetí.

Začátky Pepe’s Barbershop jdou až do 80tých let, kdy se do moravské kadeřnické rodiny narodil Pepe, kterého už od dětství fascinovaly vousy, břitvy, strojky a ostré nůžky. V únoru 2016 spatřil světlo světa Pepe’s Barbershop. Každý detail v salónu, od umyvadel až po věšák, je promyšlený a dělaný poctivě a s láskou.

Více informací o Pepe’s Barbershop hledej na jejich webu TADY.

Chceš se taky stát úžasňákem? Máš úžasňáka ve svém okolí, kterého bychom měli poznat, aby se k nám přidal?

Máš firmu, nebo víš o nějaké, která s námi podpoří přímou pomocí konkrétní rodiny v dalším ročníku Adventního běhání? Hurá, čím více peněz bude, tím více a častěji můžeme malým bojovníkům a jejich rodinám pomoci. TADY se nám prosím ozvi. Díky!